Hace falta valor...

y mucho morro:

Tal i com ja se sospitava des de feia dies, avui s'han conegut elements rellevants respecte la suposada ocupació d'un pis al carrer Urgell 72, que apunten a un clar muntatge.

La jutgessa d'instrucció 7 de Barcelona ha denegat el desallotjament forçós del pis, ja que considera que no està clar que fos ocupat il·legalment.
Ara ha trascendit que fins a novembre de l'any passat, els que actualment estaven considerats com a ocupes del pis, estaven pagant el lloguer directament a la família Veiret, amb un contracte entre particulars.
També ha trascendit que la família Veiret és la propietària de tot l'edifici i no pas només del pis que suposadament estava ocupat. Les imatges de Carles Veiret visquent de forma precària a casa d'un amic difoses àmpliament pels mitjans de comunicació eren un muntatge. Alguns dels pisos de la seva propietat són buits i sense cap mena d'ús.

En fin, que salen en el tele, y mienten. Y los programas ceden espacio a un mentiroso antes de investigar. Me olía a chamusquina éste señor.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo, qué peligroso es esto de alquilar piso en Bcn...

Anònim ha dit...

Ah¡ vaya pues yo me lo había creido. Ni sospechar siquiera. Ays, ya no te puedes fiar de nadie¡. O sí?

Anònim ha dit...

Bueno, ya se verá porque los medios informativos, igual que le han dado audiencia cuando era la supuesta víctima, le buscarán si es el verdugo. De eso viven ¿ No ?